Blueberry Lemonade 10ml
Proizvajalec: TWISTED FLAVORS
Šifra izdelka: TWF Blueberry Lemonade 10ml
Razpoložljivost: Na zalogi
4.95€
Količina:  

Aroma z okusom borovnic in limonade.

  • Priporočena koncentracija: 8%-12%
  • Priporočen čas staranja: 1-3dni

Sestavine: propilen glikol E1520 (..ph Eur), naravni/naravnim enake aromatične snovi, etanol

OPOZORILO! Arome se ne smejo uporabljati nerazredčene!

Aroma ima večnamensko uporabnost kot dišava!

 

OPOZORILA IN NAPOTKI ZA VARNOST

Prodaja tekočin za elektronske cigarete oz e-tekočin je prepovedana osebam mlajšim od 18 let!

Tekočin za elektronske cigarete ne uporabljajte, če trpite za respiratornimi ali kardiovaskularnimi boleznimi, boleznimi ledvic in jeter, duševnimi motnjami, če imate gastritis, razjede želodca ali želodčni refluks, če ste alergični na nikotin, jemljete katerokoli zdravilo, ki reagira na nikotin. Prav tako ne uporabljajte e-tekočin, če ste noseči ali sumite, da ste noseči ali med dojenjem, če niste kadilec. Tekočine za elektronske cigarete ne uporabljajte hkrati z drugimi nikotinskimi proizvodi (npr. nikotinski obliži, nikotinske žvečilke ali kateri drug proizvod za odvajanje od kajenja).

E-tekočine imejte vedno shranjene na varnem mestu pred dosegom otrok ali živali. Hranite jih ločeno od hrane in pijače. Tekočine za elektronske cigarete niso namenjeno oralni uporabi! V primeru zaužitja, nesreče ali slabega počutja poiščite takojšnjo zdravniško pomoč ter pokažite embalažo in navodila, če je možno. Ne izzivajte bruhanja! Posvetujte se z najbližjim centrom za zastrupitve –  tel.: 01 522 52 83. Izogibajte se stiku z očmi in kožo saj e-tekočine povzročajo draženje kože ter oči in lahko povzročijo alergijsko reakcijo. V primeru stika z očmi takoj začnite s spiranjem z obilico vode najmanj 10 minut! V primeru neposrednega stika s kožo, temeljito operite z milom in vodo. Če se počutite slabo, se takoj obrnite na zdravniško pomoč in, če je možno pokažite embalažo in navodila!

Embalažo imejte vedno dobro zaprto. Tekočine za elektronske cigarete hranite v zračnem, suhem prostoru stran od neposredne sončne svetlobe in virov toplote. Ne spreminjajte vsebine embalaže.

Rok uporabe, ki je natisnjen na embalaži, se nanaša na nedotaknjen, neodprt izdelek, pakiran v originalno embalažo in ustrezno shranjen. Ne uporabljajte e-tekočine, ki ji je potekle rok uporabe.

Zavrzite e-tekočino in njeno embalažo v zabojnike namenjene škodljivim odpadkom. S tekočino in embalažo ravnajte v skladu s pravili o ločevanju odpadkov ter ne smetite. Izogibajte se izlitju v okolje, saj je vsebina strupena za vodne organizme in ima lahko dolgotrajne učinke.

 

SPLOŠNA NAVODILA ZA UPORABO

Pred uporabo dobro pretresite! Tekočine za elektronske cigarete ali elektronske cigarete niso registrirane in označene kot sredstvo za odvajanje od kajenja, niso zdravilo, medicinski pripomoček ali farmacevtski proizvod. E-tekočine so namenjene izključno kot polnilo za elektronsko cigareto oz. uparilnike za elektronsko cigareto. Pri polnjenju uparilnikov s tekočino za elektronsko cigareto se zaščitite se z ustreznimi zaščitnimi oblačili ali rokavicami in se držite navodil za polnjenje uparilnikov danih s strani proizvajalca elektronskih cigaret, ki so pridana pakiranju.

 

MOŽNI NEŽELENI STRANSKI UČINKI PRI PREKOMERNI RABI TEKOČIN ZA ELEKTRONSKO CIGARETO

Tekočine za elektronske cigarete lahko vsebujejo nikotin! Nikotin je tekoči alkaloid, brezbarvna, tekoča, lahko hlapljiva snov, brez vonja, ki ga lahko mešamo z vodo in zlahka prodre skozi kožo. Svetujemo, da postopno zmanjšate vnos nikotina v telo, saj povzroča zasvojenost. V primeru prekomerne uporabe se lahko pojavijo neželeni stranski učinki kot npr. - omotičnost, slabost, bolečine v trebuhu, zaspanost, občutek žeje in suha usta, afte v ustih in boleče grlo, kašljanje, zgaga, zamašen nos, glavobol, pospešen ali nepravilen srčni utrip, tesnobnost, vročina, potenje, driska, alergijske reakcije (izpuščaji, otekanje, težko dihanje, stiskanje v prsnem košu…)…  Če zaznate ali opazite katerega izmed stranskih učinkov pri uporabi elektronske cigarete, takoj prenehajte z uporabo!

Znaki zastrupitve z nikotinom se pojavijo v obliki nepravilnega bitja srca, zmanjšanega srčnega utripa, težav z dihanjem. Če opazite enega ali več od teh naštetih znakov ali sumite prevelik odmerek nikotina, takoj prenehajte z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Uporaba tekočin za elektronske cigarete in elektronske cigarete same je na lastno odgovornost!

 

PIKTOGRAMI:
Pozor

OPOZORILO: Nevarno

Dimenzije
Teža
Velikost
Volumen
Technične specifikacije
Osnova
Stopnja nikotina
Ostalo
Blagovna znamka

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo            Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:4
paypal
© e-nimbus.si. All Rights Reserved.