Vandy Vape Berserker MINI MTL RTA 22mm uparilnik
Proizvajalec: Vandy Vape
Šifra izdelka: Vandy Vape Berserker MINI MTL RTA 22mm uparilnik
Razpoložljivost: Pre-Order
39.95€

Možnosti


* Barva:

Količina:  

Vandy Vape Berserker Mini je MTL (mouth to lung, inhalacija usta-pljuča) RTA (rebuildable tank atomizer, samoizgradni) uparjalnik, ki ima 2ml kapacitete in 22mm premera. Ima nastavljiv pretok zraka (zaprt) in zamenljiv 510 (tip) ustnik. Build deck je primeren za vgradnjo ene tuljave.

 

Vsebina kompleta:

  • 1x VV Berserker Mini RTA
  • 1x 2ml nadomestni ultem rezervoar
  • 1x 2ml nadomestno steklo
  • 1x Rezervni 510 ultem ustnik
  • 1x Paket nadomestnih delov

 

Po ZOUTPI-ju (Zakonu o omejevanju uporabe tobačnih in povezanih izdelkov), tega artikla ne smemo prodajati preko spletne trgovine. Lahko ga prevzamete in plačate samo v naši poslovalnici v trgovini Nimbus na Trubarjevi cesti 30 v Ljubljani.

 

RTA, RDA in RDTA (samoizgradni uparjalniki) so primerni za izkušene uporabnike, ki poznajo osnove samograjenja in varne uporabe (pravilna izgradnja in vmestitev grelne tuljave, izogibanje kratkemu stiku na tuljavi, uporaba kakovostnih baterijskih vložkov z zmožnostjo sprostitve izhodnih tokov več kot 20A, splošno razumevanje potrebnih fizikalnih zakonitosti pri samograjenju, uporaba reguliranih modov).  Za kakršnokoli nepravilno ravnanje s samoizgradnimi uparjaniki odgovornosti ne prevzemamo (uporaba na lastno odgovornost)!

 

Za dodatne informacije o varni uporabi in samoizgrajevanju, smo vam na voljo v naši poslovalnici.

 

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo            Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:4
paypal
© e-nimbus.si. All Rights Reserved.