Hcigar Maze V4 RDA 24mm uparilnik
Proizvajalec: Hcigar
Šifra izdelka: Hcigar Maze V4 RDA 24mm vaporizer
Razpoložljivost: Pre-Order
32.95€

Možnosti


* Barva:

Količina:  

Hcigar Maze V4 je DL (direct lung) RDA (rebuildable dripping atomizer, samoizgradni) uparjalnik, ki ima 24mm premera. Ima nastavljiv pretok zraka (zračen) in zamenljiv 510(tip) ustnik. Build deck je primeren za vgradnjo dveh tuljav, pravtako je Maze V4 RDA primeren za squonk-anje (BF).

 

Vsebina kompleta:

  • 1x Hcigar Maze V4 BF RDA
  • 1x Paket nadomestnih delov + organski bombaž + tuljave

 

Po ZOUTPI-ju (Zakonu o omejevanju uporabe tobačnih in povezanih izdelkov), tega artikla ne smemo prodajati preko spletne trgovine. Lahko ga prevzamete in plačate samo v naši poslovalnici v trgovini Nimbus na Trubarjevi cesti 30 v Ljubljani.

 

RTA, RDA in RDTA (samoizgradni uparilniki) so primerni za izkušene uporabnike, ki poznajo osnove samograjenja in varne uporabe (pravilna izgradnja in vmestitev grelne tuljave, izogibanje kratkemu stiku na tuljavi, uporaba kakovostnih baterijskih vložkov z zmožnostjo sprostitve izhodnih tokov več kot 20A, splošno razumevanje potrebnih fizikalnih zakonitosti pri samograjenju, uporaba reguliranih modov).  Za kakršnokoli nepravilno ravnanje s samoizgradnimi uparilniki odgovornosti ne prevzemamo (uporaba na lastno odgovornost)!

 

Za dodatne informacije o varni uporabi in samoizgrajevanju, smo vam na voljo v naši poslovalnici.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo            Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:4
paypal
© e-nimbus.si. All Rights Reserved.