Hellvape Dead Rabbit SQ bf RDA 22mm uparilnik
Proizvajalec: Hellvape
Šifra izdelka: Hellvape Dead Rabbit SQ bf RDA 22mm vaporizer
Razpoložljivost: Pre-Order
35.95€

Možnosti


* Barva:

Količina:  

Hellvape Dead Rabbit SQ BF je DL (direct lung) RDA (rebuildable dripping atomizer, samoizgradni) uparjalnik, ki ima 22mm premera. Ima nastavljiv pretok zraka (zračen) in zamenljiv 810(tip) ustnik. Build deck je primeren za vgradnjo ene tuljave, pravtako je Dead Rabbit SQ primeren za squonk-anje (BF).

 

Vsebina kompleta:

  • 1x Hellvape Dead Rabbit SQ BF RDA
  • 1x Delrin 810 ustnik
  • 1x Delrin 510 ustnik
  • 1x Paket nadomestnih delov + 510 drip tip adapter

 

Po ZOUTPI-ju (Zakonu o omejevanju uporabe tobačnih in povezanih izdelkov), tega artikla ne smemo prodajati preko spletne trgovine. Lahko ga prevzamete in plačate samo v naši poslovalnici v trgovini Nimbus na Trubarjevi cesti 30 v Ljubljani.

 

RTA, RDA in RDTA (samoizgradni uparilniki) so primerni za izkušene uporabnike, ki poznajo osnove samograjenja in varne uporabe (pravilna izgradnja in vmestitev grelne tuljave, izogibanje kratkemu stiku na tuljavi, uporaba kakovostnih baterijskih vložkov z zmožnostjo sprostitve izhodnih tokov več kot 20A, splošno razumevanje potrebnih fizikalnih zakonitosti pri samograjenju, uporaba reguliranih modov).  Za kakršnokoli nepravilno ravnanje s samoizgradnimi uparilniki odgovornosti ne prevzemamo (uporaba na lastno odgovornost)!

 

Za dodatne informacije o varni uporabi in samoizgrajevanju, smo vam na voljo v naši poslovalnici.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo            Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo:4
paypal
© e-nimbus.si. All Rights Reserved.